“Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

Het verhaal achter Derks poeliersproducten en eierhandel.

Wij zijn een poeliersbedrijf dat op verschillende weekmarkten in de regio staan. We staan al jaren met veel plezier op markten. Regen, sneeuw, storm, tropische dagen onze visie is om er altijd te staan voor u. Ons team bestaat uit Henk Derks en Samantha Derks. Vader en dochter en op de zaterdag versterken twee andere meiden ons team Celeste Fransen en Mardith Bernards. Door de jaren heen hebben we weinig tot geen wisselend personeel gehad, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel bij klanten.


​​Wij zijn niet alleen een poeliers bedrijf maar u kunt ook terecht bij ons voor het barbecue assortiment en promotie artikelen en relatiegeschenken. Extra informatie over barbecue’s vind u terug op onze website onder de link assortiment . De website van promotie artikelen en relatie geschenken is momenteel in onderhoud.  

Vanaf januari 2015 zijn wij te herkennen aan onze nieuwe moderne marktwagen. Ons assortiment wordt dagelijks vers aangeleverd en bewerkt tot heerlijke kip specialiteiten , waaronder kant- en klaar producten met onze eigen “kruidenmix”. Bij kant- en klaar producten ontvangt u tevens een magnetron/oven zak. Er is altijd wat lekkers om te proeven en te beleven, dus ik zou zeggen kom een keer gezellig langs en proef het verschil.